Zo werkt het

Binnenkort op kraamvisite en op zoek naar iets leuks om te geven? Onze producten zijn altijd leuk en origineel. Hiermee score je gegarandeerd punten bij de kersverse ouders. Natuurlijk zijn onze producten ook leuk om als verjaardagscadeau te geven of krijgen. Het leuke is dat je onze houten naambordjes en lightboxen online kunt personaliseren, daarmee maak je iets origineels. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypen en bij de naambordjes ook uit vier verschillende dipkleuren en zes verschillende vormen. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Zo personaliseer je een houten naambordje:

  1. Vul een naam of woord in.
  2. Kies het lettertype.
  3. Kies een figuur.
  4. Kies een dip kleur.

Tijdens het ontwerpen verandert het voorbeeld naambordje mee. Dit naambordje is slechts een voorbeeld. De letters worden gelaserd en zien er in werkelijkheid anders uit. Zie voor voorbeelden ons kijkboek.

zo werkt het

Zo personaliseer je een houten lightbox:

  1. Vul een naam of woord in.
  2. Kies het lettertype.

Wat gebeurt er met je bestelling?

Na het bestellen en betalen wordt je ontwerp naar een bedrijf gestuurd waar het professioneel gelaserd wordt. Hierna komt het terug bij ons en hier zorgen wij voor de finishing touch. Binnen vier werkdagen wordt je bestelling bij je thuis bezorgd.
De bordjes worden in een envelop met luchtkussentjes verpakt dat door de brievenbus past, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De lightboxen worden verzonden als een pakket en hiervoor ontvang je een Track&Trace code. Wij sturen ook altijd de uitgelaserde letters mee, zodat je hier ook wat leuks mee kunt doen.

Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Controleer dus goed of je alle gegevens correct hebt ingevoerd.
Vragen of op zoek naar maatwerk? Neem contact met ons op via: info@opeigenhoutje.nl